Publicerad av Marinela Prodan den 16 Apr 2021
Hejsan kära Rotaract-och Rotary vänner! 
Vi i Rotaract Kristianstad hoppas att ni mår väl och njuter i vårsolen! 
Vårt gemensamma vattentema ’’Ringar på vattnet’’ i D2400 har inspirerat vår klubb att skapa ett lotteri tillsammans med vår lokala konstnär, Malena Olsson. Alla pengar som samlas in i lotteriet, kommer oavkortat gå till de tre Rotaryklubbar i D2400 som redan har pågående vattenprojekt. 
Starfish är Rotaracts symbolrörelse, tex vid foto. Då öppnar vi upp våra armar vilket innebär öppenhet, glädje och välkomnande och därför heter vårt lotteri: Starfish! Vi vill att alla ska känna sig välkomna att delta och få möjlighet att vinna en magnifik målning. 
Själar i havet - sånger från havets barnkammare, en utställning om ålgräsängar av Malena Olsson. Centralt för hennes utställningar är skulpturala konstverk i utvidgad mening, som används för att synliggöra frågor kring teman som hav, miljö och människans påverkan på dem båda. Se mer på malenaolsson.com
Målningen som skänks av Malena ingår i den aktuella utställningen och är en målning på en speciell duk från Italien i ett speciellt format, med en diameter på ca 30 cm. Målningen tas emot av oss i Rotaract Kristianstad när den har vandrat färdigt, någon gång i september 2021. 
Lotteriet sker på följande sätt: swisha 50kr/lott till 123 116 26 01. Märk med ditt namn! 
Dragningen sker på vårt årsmöte, som hålls online den 24 maj kl 18:30. Följ gärna oss på Facebook där ni hittar länk till vårt årsmöte, @rotaractkristianstad.  
Vi hoppas på att intresset för lotteriet blir stort! 
Tack på förhand och vi ber att ni sprider denna information till övriga medlemmar.
Har du några frågor kontakta gärna oss via mail: kristianstad@rotaract.se 
 
Nedan ser ni tavlan av Malena Olsson.
 

 
Varma hälsningar,
Styrelsen, Rotaract Kristianstad 20-21