apr.

Sweden

Varmt välkommen till vårens omgång av RLI – Rotary Leadership Institut

Utbildningen vänder sig till alla Rotarianer, som är intresserade av att dels skaffa sig mer Rotarykunskap, dels är intresserade av att lära sig mer om Ledarskap i en ideell förening. Det är önskvärt att samtliga inkommande presidenter deltar i utbildningen.

Du anmäler dig i Pass 1 den 17 april som gäller alla tillfällen och ingen ytterligare anmälan krävs.

• Pass 1
    Digitalt tillfälle (Zoom) den 17 april kl 18-20.
    Uppstart och TRF

• Pass 2
    Digitalt tillfälle (Zoom) den 23 april kl 18-20

• Pass 3
    Fysiskt genomförande alla moduler i Alvesta den 27-28 april 2024.

Vi ser fram emot att få era anmälningar så snart som möjligt dock senast den 12 april 2024.

Har ni frågor kontakta Malin Andersson på mobil 070-268 72 60 eller malin.ason@hotmail.com

Kostnaden för utbildningen är 1600 kr per deltagare och kommer faktureras din klubb. Önskas boende bokar deltagaren detta själv direkt på hotellet till ett rabatterat pris, övernattningskostnad ingår inte i utbildningspriset.