sep.
Erikstorps Kungsgård 12
Landskrona, Sweden 26160
Sweden

Inbjudan till Klubb-DM i golf för Rotary i Distrikt 2390 & 2400, Landskrona Golfklubb den 1 september.

Mycket varmt välkommen till denna heldag med golf på Landskrona GK för Rotarianer i distrikt 2395.

Vi spelar Texas Scramble i lag om fyra personer där laget utgörs av din klubb.

Varje lagmedlem slår ut, sen väljs bästa utslaget. Därifrån slår alla sin boll.

Fortsätter tills bollen är i hål. Varje lagmedlem skall noteras för fyra utslag.

Vill du veta mer om tävlingsformen gör du det här.

Din klubb sätter ihop ett lag om fyra medlemmar. Klubbmästerskap alltså.

Får klubben inte ihop fyra spelare, ta in från annan klubb, låt en inkommande medlem vara med, eller delta med ett lag om tre.

Frågor och mer detaljerad info ges av Pontus Witt, Helsingborg-Berga Rotaryklubb, som nås på 0703161406 och e-post

Mer aktuell information och anmälan hittar ni på Helsingborg-Berga Rotaryklubbs hemsida: