VÄLKOMMEN TILL E-CLUB 2400

Vill du vidga ditt nätverk? Behöver du ibland ett snabbt råd men vill inte boka tid på banken, hos juristen eller träningscoachen? Tycker du om att lära dig om nya saker? Vill du hitta potentiella affärspartners eller kunder? Då är Rotary något för dig! Om du dessutom ibland har svårt att ta dig ifrån jobbet på lunchen men ändå sitter vid en dator då är Rotarys e-klubb prefekt!

Vi ses via Teams på tisdagar och börjar med digitalt mingel 1200-12.15 därefter föredrag och diskussion till 12.50. Eftersom Rotary är ett världsomspännande nätverk kommer föredragen då och då gästas av internationella gäster och fördragen på engelska. Medlemsavgiften första året är 1000:- men givetvis är du välkommen att prova på någon gång innan du bestämmer dig. Programmet kommer snart, första mötet är det 26 oktober!

Som medlem är du alltid välkommen att besöka alla Rotaryklubbar i världen. Det finns alltid någonstans att vända sig för att skapa nya kontakter och inhämta kunskap. Rotaryklubbarna har antingen frukost-, lunch- eller kvällsmöten med aktuellt föredrag eller studiebesök. Många klubbar träffas på en viss plats, vanligen en restaurang, en gång i veckan. Vissa klubbar träffas mer sällan och på andra sätt.

Önskar du komma i kontakt med oss

Sänd ett mail till Annika Svensson