SupportsidA och handböcker

Denna sida kommer succesivt att övergå till att bli klubbarnas stöd i kommunikation och varumärkeshantering

Utskick till distriktets

• president
  • sekreterare
  • IT-samordnare
för kännedom till Distriktsteamet

image

Bästa ClubRunner-klubb!

Årsskiftet närmar sig och strax därefter RI-fakturan, som RI förvarnade oss om häromdagen.

Kontrollera därför att integrationen mellan CR- och RI-registren inte har några Member Type Mismatches som det heter på integrationsspråket.

image
Se till att medlemslistan är synkad med RI så att klubben inte betalar för ex-medlemmar!
Använd funktionen Jämför & synka för att kontrollera att RI-registret stämmer med klubbens medlemslista.

Uppdatera integritetspolicyn

Uppdatera texten för Integritetspolicy (i webbsidornas sidfot):
  1. Gå till medlemsområde - Organisation -Integrationspolicy.
  2. Byt ut CR:s standardtext Privacy Policy till svensk text som kopieras från Örkelljunga Rotaryklubb. Klubbnamn finns bara i första stycket, inget annat behöver ändras i texten.
  3. Under stycket "Lagring av personlig information" finns texten "distrikt 2400".  Ändras om ni inte tillhör distrikt 2400.
  4. Under stycket "Hur använder vi personlig information?" finns texten "distrikt 2400".  Ändras om ni inte tillhör distrikt 2400.
  5. Ändra sidans rubrik till Integritetspolicy för [klubbnamn] Rotaryklubb.

Nu har vårt distrikt använt ClubRunner i snart ett år och klubbarna har anslutit sig efterhand.
De första klubbarna anslöt sig till Clubrunner innan midsommar 2020 och sista klubben anslöts i april i år.
Vi har haft många utbildning och informationsträffar, tyvärr de flesta digitalt. Jag hade hoppats att få besöka er men så blev det inte.
Jag har uppskattat att arbeta tillsammans med er och hoppas att vi kommande år kan ta samarbetet i klubbarna till nästa nivå med bland annat ClubRunner
Ser fram emot förslag och frågor hur vi kan använda ClubRunner och bli bättre på att kommunicera
Ni klubbar är nästan i mål nu, men några uppgifter till ska ni som är ansvariga stämma av innan vi lämnar det gamla Clubadmin.

Support team

IT-samordnare/strateg
Kommunikatör
Hur fungerar vår support ?
Support på ClubRunner och våra andra stödsystem hanteras av
distriktets supportteam.
Publikationer på svenska